Paslanmaz çelik, krom ve karbon içeren ve üzerindeki gözle görünmez katman sayesinde çeşitli korozyon etkenlerine karşı dayanıklı bir demir alaşımıdır. Paslanmaz özellik gösterdiği için uzun ömürlü ve hijyenik olan paslanmaz çelik profiller, birçok sektörde sıkça tercih edilir. Hem diğer materyallerle uyumu hem de dayanıklılığı sayesinde hayatın her alanında karşılaşılabilen ürünlerdir. Paslanmaz profiller estetik görünümleri, sağlıklı kullanımları ve dayanıklı olmaları sayesinde merdiven-balkon korkuluklarından mobilya iskeletlerine kadar birçok alanda kurtarıcı rol oynarlar.

Özellikle inşaatlarda yapı elemanı olarak çeşitli alanlarda görev alan paslanmaz çelik profiller, dekorasyon alanında ve cephe giydirmede de sıklıkla tercih edilir. Giyim mağazalarının askılarında, cansız mankenlerinde ve tezgahlarında da kullanılan paslanmaz çelik profiller, kolayca çevresiyle uyum sağlar, sağlıklı ve estetik şekilde uzun yıllar kullanılabilir.

Paslanmaz Profil Fiyatları

Birçok ürün gibi paslanmaz çelik profillerin fiyatları da enflasyon ve döviz kuru gibi etkenlerle birlikte değişiklik gösterir. Uzun kullanım süresi ve düşük maliyeti sayesinde her durumda çok çeşitli avantajları bulunan paslanmaz çelik profiller, birçok sektörde hayat kurtarıcı roller üstlenir.

Paslanmaz Profil Avantajları

Paslanmaz çelik ürünlerin en genel avantajı olan fiziksel ve kimyasal korozyon dayanımı birçok alanda paslanmaz profillerin tercih edilmesini sağlar. Neme ve birçok fiziksel korozyon etkenine maruz kalan dış mekan masa ve sandalyelerinde paslanmaz profiller sıklıkla tercih edilir. Açık alan mobilyalarında paslanmaz profiller oksitlenme ve darbe direnci sayesinde uzun ömürlü ve estetik bir kullanım süreci sunar. Hızlı monte imkanları sayesinde pratiklik sağlayan paslanmaz profiller bununla birlikte daha düşük inşaat ve ürün maliyeti de sağlar. Araç altyapılarında sıklıkla tercih edilen paslanmaz profiller kalan birçok materyale göre daha dayanıklı ve hafiftir. Gemi inşaatından bilgisayarlara kadar birçok alanda sıklıkla karşılaşılabilen paslanmaz profiller birçok alanda ihtiyaçlara çözümler üretir.

Borşen Paslanmaz Profil

Her durumda en kaliteli hizmet ve ürünün müşterilere sunulmasını hedef alan Borşen, müşterilerinin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üretir. Müşteri geri bildirimlerinin ve isteklerinin değerlendirilmesi mutlak müşteri memnuniyeti için önemli unsurlardır. En kaliteli paslanmaz profillerin müşterilere sunulması ve uzun süreler boyunca sağlık ve güvenle kullanılması Borşen için en önemli hedeftir.