Paslanmaz Küpeşte (Korkuluk) Ürünleri

Paslanmaz korkuluk ile küpeşte aynı anlamlardadır. Başlıca merdiven, korkuluk, balkon, teras ve yaşam alanlarımızın her yerinde karşımıza çıkması mümkündür. Göze cazip gelen bir görünüm sağlayan küpeşte modelleri yaşam alanlarınızda çocuklarınız, engelli bir birey ya da yaşlı kişiler için sizlere yardımcı olacak özelliklere sahiptir. Küpeşte modelleri; güvenlik açısından içinizin rahat olmasını sağlayacak ve çocuklarınızın daha güvenle tutunarak inip çıkabilmesine yardımcı olacaktır, engelli bireylerin kendi işlerini kendilerinin halledebilmesine yarayacaktır, ayrıca yaşlı ebeveynlerimizin de yürürken zorlandığı noktalarda bizim elimizi tutmadan küpeşteler devreye girecektir.
Yaşam alanlarımız için güvenlik anlayışları arasında birçok ürün vardır. Bunların arasında şıklığımıza şıklık katacak ve güvenliğimizi sağlayacak ürünlerin başında da paslanmaz korkuluk modelleri gelir. Bulunduğu her ortama görünüm olarak göze hoş değer sağlarken kaza risklerinden doğa bilecek güvenlik açıklarını en aza indirger.
Paslanmaz korkuluklar; hava şartları, ısı, nem gibi doğal etkilere karşı dayanıklı, boya ve bakım gerektirmeyen materyalden özel olarak üretilir.

Paslanmaz Küpeşte Nerelerde Kullanılır?

Kullanım alanları konusunda sabit bir yer olmamakla beraber yaşam alanlarının her alanında paslanmaz küpeşteleri kullanabilirsiniz. Ortak kullanım alanları olan hastane, alışveriş merkezi, okul, metro, toplu taşıma istasyonları, fabrika gibi noktalarda da rahatlıkla tercih edilebilir. Balkon ve merdiven korkuluk seçiminde tercih edilebilen paslanmaz küpeşte modelleri, ayrıca bölme işlemlerinde de kullanılabilir. 
Paslanmaz küpeşteleri genellikle, merdiven, balkon, bina girişleri, asma katlar, bahçeler, havuz kenarları ve teraslarda uygulanabilir.

Paslanmaz Korkuluk Özellikleri

Paslanmaz çelik korkuluklar boya istemeyen görünümü sayesinde uzun yıllar ilk gün ki gibi görünüm sağlar. Bu da haliyle her yıl boya masrafından sizleri kurtaracaktır. Paslanmaz korkuluklar pas tutmaz, kir tutmaz ve çok kolay temizlenir. Ömrü uzundur, daimî kullanabilirsiniz. Paslanmaz korkulukları sıcak ve soğuk havalarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Korozyona uğraması pek mümkün değildir.  Darbeler karşı dayanıklı ve sağlam malzemelerdir. Montajı iyi olmuş bir paslanmaz korkuluğu yerinden kaldırabilmek imkansızdır, sonsuz güven verir.                                                                                               

Paslanmaz korkuluk uygulaması nasıl yapılır?

Uygulama yapılacak yerin özelliklerine göre yere özel olarak tasarlanabilen korkuluk modelleri, standart ölçülere de sahip modeller barındırır. Mimari projelere uygunluk sağlayacak şekilde dizayn edilen modeller, özelliklerine göre fiyatlandırılır. Bundan dolayı net fiyat belirtmek çok zordur.
Yerin özelliklerine göre tasarlanabilecek bu modeller için, Borşen'in paslanmaz çelik boru sektöründe uzman bilgisi ve tecrübesinden yararlanabilirsiniz.